Project Name: Kuangda in Wujin, Changzhou

Customer: Kuangda Group

Design Time: 2009/05-2009/06

Project Location: Wujin District, Changzhou

Scale: 58,737 spm

Cooperation: ICDA

Design Stage: Conceptual design


Discription:

Kuangda commerical area lies in the west to the entrance of the Taihu Tourism and Vacation resorts, Wujin district, Changzhou. It functions both as the commerical facilities of the Kuangda residential area, and the commercial services to the Taihu Tourism and Vacation resorts.

Along the north way and east entrance square to the resorts, hundred meters continuous volume were set up. The undulating skyline are just like the hills, forming a striking architectural landscape to attract tourists driving by to stay.

Along the inside part of the residential areas, setting the construction of 15 small volumes, as a function of the catering, entertainment, merging with green landscape in the residential area.

A pedestrian street links up all the space of the outside continuous volume and the inner seperated volumes. The green landscape and the pedestrain street look ambiguous from each side.

Copyright 2007-2012. All rights reserved by UNIT Architects. Powered by aBridge English |  中文